Blog

Sylvana IJsselmuiden: vriend, leeftijd, Dumpert, naakt en meer informatie

red ferrari f 1 on black surface

IJsselmuiden? Dat is toch een dorp aan de IJssel dicht in de buurt van Zwolle? Uhm… Ja, dat klopt inderdaad. Echter is het ook de achternaam van een persoonlijkheid die vandaag de dag veel op sociale media voorbijkomt. Het gaat om… tromgeroffel… Sylvana IJsselmuiden. Of had je dat al geraden, omdat haar naam toevallig ook in de titel staat?

Goed, alle jokes aside, vanaf nu zullen we wat het artikel wat serieuzer insteken. Misschien heb je deze blog wel aangeklikt omdat je graag wil weten wie Sylvana IJsselmuiden is. Wel zo netjes van onze kant dat we dat op een ‘normale’ manier vertellen, nietwaar? Dus, alles wat je wil weten over Sylvana IJsselmuiden. We gaan in op haar leeftijd, vriend, wat ze te maken heeft met Dumpert en nog veel meer informatie. Benieuwd? Lees wat ons betreft dan gauw verder. Wij zullen je niet tegenhouden.

Wie is Sylvana IJsselmuiden?

We beginnen maar even bij de basis en dat omvat natuurlijk wie Sylvana IJsselmuiden eigenlijk is. Nou, om het even benkopte houden: Sylvana IJsselmuiden is een Nederlandse presentatrice, actrice en influencer. Ze heeft inmiddels al een groot aantal volgers op Instagram opgebouwd (325k + volgers) en is te zien bij verschillende mediabedrijven. Zo presenteerde ze laatst nog een show op Radio4All en is ze druk bezig om zich uit te laten over de Formule 1. Want dat ze van dat laatste fan is, daar hoef je niet lang voor naar te zoeken. IJsselmuiden geeft haar inzicht over races, over opvallende gebeurtenissen en is blijer dan ooit wanneer er weer een race plaatsvindt.

Dumpert

Je zou kunnen zeggen dat IJsselmuiden haar grotere bekendheid heeft gekregen van Dumpert. Hier was ze onder andere presentator van ‘Dumpert Filmt Je Werkplek’. Er zijn talloze grappige filmpjes te vinden waarin zij en haar compagnon op pad gaan. Sylvana is overigens van Friese afkomst, dus dat je af en toe Friese filmpjes of iets in die trant voorbij ziet komen, zou je ook al moeten opgevallen zijn. Anyway, die bekendheid maakte dat ze heeft deelgenomen aan bekende tv-programma’s, waarbij ze niet de rol van presentator aannam. Denk aan Expeditie Robinson en het bekende Jachtseizoen (Talpa x StukTV). Hilarisch om te zien en eigenlijk ook wel vermakelijk.

Een voorbeeld van Sylvana’s tijd bij Dumpert

Leeftijd

In principe is Sylvana open over veel dingen en kan je altijd een berichtje naar haar sturen, omdat je ergens een vraag over hebt. Of ze altijd antwoordt is natuurlijk een tweede, but you get the point. Eén aspect waar IJsselmuiden wat minder duidelijk over is, is haar leeftijd. We weten bijvoorbeeld wel dat ze op 24 november jarig is, maar hoeveel kaarsjes ze uitblaast, zet ze eigenlijk nooit in haar berichten op de sociale media.

Dus, het internet zou het internet niet zijn als er toch allerlei leeftijden staan. Het meestvoorkomende is dat IJsselmuiden zou zijn geboren in 1994. De snelle rekenaars onder ons weten dat ze in het voorjaar van 2024 dan alweer 29 jaar is. Dat betekent dat ze einde van dit jaar 30 wordt. Of hierbij een groot gefeest gepaard gaat, weet IJsselmuiden waarschijnlijk alleen zelf.

Heeft Sylvana een vriend?

30 of niet, dat Sylvana geliefd is bij haar mannelijke publiek, is geen geheim. Ze plaatst dan ook wel vaker dan eens ietwat pikante foto’s of in ieder geval schaarsgeklede foto’s op het internet. Een grappig feitje is dat er eens een jongen was die de lippen van IJsselmuiden in zijn nek laten tatoeëren. Wauw! Wat moet je het dan zo ‘aantrekkelijk vinden om dit serieus te laten tatoeëren. Helaas voor al haar fans heeft Sylvana alweer enige tijd een vriend.

Sylvana en Jonas zijn een jaar samen

Die jongeman? Die reageert op de naam Jonas Vermeulen. Ze introduceerde deze, nu niet meer zo’n nieuwe vlam, op de rode loper van de documentaire van André Hazes jr. Hoewel ze niet heel veel over hem deelt, lijken ze nog steeds met elkaar te gaan. Overigens weerhoudt het Sylvana er ook niet van om de ene naar de andere pikante foto te plaatsen. Daar zal ze het vást wel met hem over gehad, want kijk maar eens naar onderstaande foto:

Naakt

En vanwege die foto’s, zouden veel fans ook niet heel er ook niet heel vervelend om doen als ze zoiets als een OnlyFans account gaat starten. Helaas grapt ze hier vaak genoeg over dat dat ‘m in principe niet gaat worden. Er circuleren dan ook, voor zover wij natuurlijk weten, geen naaktfoto’s van Sylvana op het internet. Het meest pikante dat je misschien kan vinden, zijn de foto’s die zijn gemaakt tijdens de FHM shoot van een aantal jaar geleden. De foto’s zijn prachtig en moedigt andere vrouwen zeker aan om zichzelf sexy te voelen. Go them, we would say!

Conclusie

Sylvana IJsselmuiden, de sprankelende ster van het Nederlandse medialandschap, laat harten sneller kloppen met haar charisma en gevatheid. Als een ware virtuoos op het scherm, betovert ze kijkers met haar aanstekelijke glimlach en scherpe opmerkingen, die tegenwoordig veelal over de F1 gaan. Met haar veelzijdigheid en natuurlijke flair is Sylvana in ieder geval een ware publieksfavoriet. Ze laat ons lachen, ze laat ons denken en ze laat menig man wel even een vleugje van opwinding ervaren. Op nog naar meer Sylvana IJsselmuiden! (toch?)