BlogLifestyle

Qucee: afkomst, familie, vermogen en meer

Youtube application screengrab

In Nederland hebben we talloze inspirerende verhalen van individuen die van ver zijn gekomen en tegen alle verwachtingen in veel succes hebben behaald. Deze buitengewone personen hebben obstakels overwonnen en zichzelf naar de top gewerkt, ongeacht hun afkomst. In deze blog gaan we dieper in op het inspirerende verhaal van een, inmiddels, bekende Nederlander die een opmerkelijke reis heeft afgelegd om te komen waar hij nu is. Zijn verhaal toont aan dat doorzettingsvermogen, passie en hard werken zal leiden tot ongekende prestaties.

We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Quentin Correia, bij het grote publiek bekend als Qucee. Deze man heeft een ontzettend groot YouTube kanaal en staat ook nog eens als rapper en acteur bekend. We zullen je in deze blog vertellen hoe Qucee het succes heeft behaald dat hij nu heeft, maar ook iets over zijn persoonlijke leven. Wat is bijvoorbeeld zijn afkomst? Heeft hij wellicht een eigen gezin? En wat is zijn vermogen? Lees gauw verder om te ontdekken welke antwoorden we hierop kunnen geven.

Wie is Qucee?

We starten bij de basis en dat is natuurlijk de informatie die je uitlegt wie Qucee, wiens echte naam Quentin Correia is, eigenlijk is. Qucee is, zoals vermeld, een Nederlandse rapper, YouTuber en social media-persoonlijkheid. Hij staat eigenlijk met name bekend om zijn Youtube-kanaal waar hij inmiddels al een kleine 900k volgers heeft. Qucee heeft een grote online aanhang en staat bekend om zijn humor en creatieve projecten.

Alles begon met de start van het Youtube-kanaal Supergaande, welke hij startte met Nesim Najih. Het hele punt hiermee was, was dat ze wat unieks wilden creëren. ER waren destijds nog niet heel veel grappige kanalen en dus zagen ze een gat in de markt. Maar, dat grappige kanaal wat met name uit ‘pranks’ zou moeten bestaan, kostte enorm veel tijd. Ze besloten het over een andere boeg te gooien en in te zetten op straatinterviews. Straatinterviews waar het duo durfde te vragen wat iedereen wil weten, maar niemand durft te vragen. Het ging over salaris, over relaties en nog veel meer. In ieder geval bleek het destijds al een succes te zijn, want honderdduizenden tot een miljoen weergaven is niet niks. Hoewel ze er toen nog nauwelijks iets aan verdienden, deden ze dat later natuurlijk wel.

Vermogen

Dat brengt je misschien op de vraag of Qucee nu wél zijn boontjes kan doppen van wat hij online doet. Het antwoord is ‘jazeker’. In de tijd van opstarten van Supergaande, boekte het duo toevallig een succes met de hit Pardon doe normaal. Later brachten ze nog meer hits uit en konden ze gesponsorde content gaan aanbieden. Met andere woorden: het is wel allemaal goedgekomen.

Veel mensen zijn dan ook erg benieuwd naar het vermogen wat Qucee nu heeft. Het makkelijke antwoord is: dat weten we niet. Het moeilijke antwoord is als volgt: Qucee genereert zijn inkomsten uit bepaalde sponsordeals, weergaven van zijn videos en inkomsten uit reclame. Gezien dat eigenlijk allemaal kan variëren, is het lastig om te zeggen wat Qucee bijvoorbeeld per maand verdient. Bovendien kan je niet zeggen dat hij hetzelfde aan een campagne verdient als een andere influencer. Toch zijn er bepaalde mensen die denken te weten wat Qucee ongeveer aan vermogen heeft. Die getallen variëren van een vermogen van tienduizenden tot honderdduizenden euro’s. Nogal een verschil, kan je wel stellen. Hoe dan ook zal hij het vast niet verkeerd hebben en daarover zouden wij zeggen: good. for. him.

Afkomst

Qucee heeft een Nederlandse moeder en een Kaapverdische vader. Hij groeide met zijn moeder op in Spijkenisse, maar weet eigenlijk nooit echt ‘hoe’ hij zich ‘voelt’. Hij is niet helemaal Nederlands, ook niet echt Kaapverdisch. Hij is geen ras-Spijkenisser, maar ook geen ‘echte’ Rotterdammer (dat is waar zijn vader woonde). Met andere woorden, als je hem vraagt wat voor afkomst hij heeft, zal je misschien niet altijd een even duidelijk antwoord krijgen. For your information, Qucee heeft ook nog een oudere broer en is dus niet enig kind

Familie

Inmiddels heeft Qucee een eigen gezin gestart. Heugelijk nieuws over zijn familie kwam bijvoorbeeld op 31 december 2022, toen hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg (zie op onderstaande foto).

Met die vriendin, wie zichzelf laat kennen als de ‘fulltime moeder’ die ze is, heeft Qucee alweer drie kinderen. De oudste is een dochter genaamd Mikayla, de tweede is een zoon wie Jeremiah heet en de derde is een meisje genaamd Noëlla. Qucee lijkt trots te zijn op zijn gezin. Misschien was hij zelf wel de laatste die had gedacht dat hij zijn gezin kon voorzien op de manier waarop hij dat nu doet. Nog geen tien jaar geleden had hij nog een hoop schulden en had hij nooit gedacht dat hij begin jaren ’20 (van deze eeuw wel te verstaan) een eigen huis kon kopen. En als je dan ook nog eens ziet in welke auto hij rijdt, kan je al helemaal bedenken dat hij het niet slecht heeft.

Al met al kunnen we concluderen dat Qucee een mooi leven voor hemzelf heeft gecreëerd. Hij heeft er dan ook wel hard voor gewerkt, maar dan heb je ook wat. We wensen hem en zijn gezin al het goeds toe. Op naar een toekomst vol grappen, muziek en leuke content.

Related posts
BlogLifestyle

Oos Kesbeke: vermogen, vriendin, eerste vrouw, leeftijd en meer

Ken je die glazen pot, in de vorm van een deel van een kegel, met een groene deksel en een geel-groen etiket?…
BlogLifestyle

Sylvana IJsselmuiden: vriend, leeftijd, Dumpert, naakt en meer informatie

IJsselmuiden? Dat is toch een dorp aan de IJssel dicht in de buurt van Zwolle? Uhm… Ja, dat klopt inderdaad. Echter is…
BlogLifestyle

Erwin Kettmann: vermogen, bedrijven en meer

In de wereld van het ondernemen bestaan mannen wiens carrières een rollercoaster is geweest. Het kent met hoogte- en dieptepunten die de…