Blog

Wouter Peelen: vermogen, huis, leeftijd en meer

Een lengte van ongeveer 187 cm, blauwe ogen, donkerblond haar, schoenmaat 43 en gewoon een prachtig uiterlijk.

Over wie we het hebben? Nou, Wouter Peelen. Voor velen bekend als ‘de man van’, maar wel degelijk iemand die zichzelf ook op de kaart heeft gezet. Dit model, want dat is hij, heeft door de jaren heen in die wereld een klein imperium opgebouwd. Hij heeft een gezond fysiek, maar zal waarschijnlijk zelf meer waarde hechten aan zijn gezin. Alle informatie, inclusief vermoedelijk vermogen, zijn nieuwe huis én leeftijd, lees je in deze blog. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Privéleven

We starten maar even met de ‘basics’ over deze beste man. We zeiden het namelijk in de inleiding al eventjes, maar voor veel Nederlands publiek is Wouter Peelen bekend als de verloofde van Elise Boers. Boers is een bekende Nederlandse Youtuber, influencer en ondernemer. Zij vlogt onder andere over haar dagelijkse leven en is mede-eigenaar van het bedrijf DIEP’R, dat praatspellen maakt.

Leeftijd

Voor een uitgebreide omschrijving van Elise Boers, verwijzen we je graag naar een website als Vrouw Media, want in deze blog gaat het over Wouter Peelen. In ieder geval hebben de twee al drie kinderen. De oudste twee, een tweeling, zijn inmiddels alweer 3 jaar (2020). Het gaat om twee jongetjes met de namen Luca en Wolf. Hun derde toevoeging aan het kroost kwam in maar 2023. Dit is een meisje genaamd Coco, met als tweede naam Vita, wat verwijst naar de zus van Elise.

Het vaderschap combineert hij met modellenwerk, waar we straks wat dieper op in zullen gaan. Voor nu focussen we ons graag even op zijn leeftijd. Inmiddels is hij namelijk al 36 jaar en zit hij dan ook in de levensfase waar veelal mensen kinderen mogen krijgen.

Huwelijk

En bij die levensfase komt doorgaans ook een huwelijk om de hoek kijken. Deze heeft tussen Elise en Wouter nog niet plaatsgevonden, alhoewel er vorig jaar wel een huwelijksaanzoek plaatsvond. Op 5 juni 2022 kwam hij als een soort prins op het witte paard aan bij een diner met Elise op Ibiza. Hier ging hij op een knie en vroeg haar ten huwelijk! Het hele tafereel is vastgelegd op camera, in zowel stilstaand als bewegend beeld. De knappe man heeft naast zijn uiterlijk dus ook nog zijn innerlijk mee. Wat een geweldig verhaal!

Modellenleven

Absoluut niet de droom van iedere man, maar blijkbaar wel die van Wouter Peelen: een carrière als model. Al jarenlang wordt hij vastgelegd op stilstaand en bewegend beeld, waar hij de mooiste kleding draagt. Menig vrouw zou wegzwijmelen bij de foto’s die hij maakt. Misschien heeft hij ook wel het droomuiterlijk waar vele mannen naar streven. Anyway, een model ben je niet alleen. Althans, in de zin van dat je vaak onder bent gebracht bij een management. Zij regelen de klussen voor en jij hebt en vangnet. In het geval van Peelen is zijn hoofdmanagement VNY Models, een modellenbureau uit New York. Maar, dat is niet het enige bureau waar hij een vast model voor is. Kijk maar eens naar de volgende, indrukwekkende lijst:

  • REPUBLIC Men, Amsterdam
  • Nest Model Management, Berlijn
  • D’Management Group, Milaan
  • Unit Model Management Spain, Barcelona
  • Models 1, Londen

Een mijlpaal voor Peelen bleek toch wel het moment waarop hij op de cover van de Spaanse Vogue stond. Het is een droom voor veel modellen en achteraf gezien doet het hem dan ook realiseren hoe knap het is. Voor eventjes nam hij de tijd om van een afstand naar zijn carrière te kijken en kwam het besef van zijn prestaties (en talent). Zie op onderstaande Instagram-post de foto’s van deze shoot.

Huis

Als je zoveel over de wereld heen reist, is het fijn om een vaste basis te hebben. Gelukkig wordt die op dit moment opnieuw door Wouter en Elise gerealiseerd. Zo hebben ze laatst het drukke Amsterdam verruilt voor een prachtig optrekje buiten de stad. Op het YouTube kanaal van Elise vind je hier geregeld updates over. Erg interessant als je het ons vraagt. Het huis is in ieder geval inclusief mooie tuin en ligt aan een watertje. Zo zullen de drie kinderen van Wouter op een geweldige manier kunnen opgroeien, in plaats van tussen de stenen van de stad (wat overigens ook wel weer zijn charmes kan hebben).

Vermogen

Zo’n huis komt er natuurlijk niet zomaar. Sterker nog, je zal tegenwoordig echt een goed inkomen en groot vermogen moeten hebben, om een plekje te bemachtigen op de huizenmarkt. De hoge rentes zorgen er bijvoorbeeld voor dat je als individu een nog lagere hypotheek kan aanvragen. Maar goed, bij Wouter (en Elise) lijkt dat geen probleem te zijn, want hun kleine kasteeltje is gewoon betaald. Het doet ons vermoeden dat het vermogen van in ieder geval één van de twee erg groot is. Wat Wouter verdiend en hoe hoog zijn eigen vermogen is, is ons helaas niet bekend. Volgens sommige speculaties zal het in ieder geval wel richting een miljoen kunnen gaan. We gunnen het hem van harte!

We zijn nieuwsgierig naar het vervolg van de modellencarrière van Wouter en hopen nog vele knappe kiekjes voorbij te zien komen. Zijn kinderen en partner zullen in ieder geval met bewondering naar hem opkijken, model of niet.