Blog

Kersttruien Action, Lidl & meer Budget Keuzes

‘It’s the most wonderful time of the year’

Inderdaad. Kerst is een geweldige periode. Lekker eten, gezelligheid, mooie momenten en de allerfijnste herinneringen worden vaak op deze dagen gemaakt. Voor het kerstdiner heb je vaak twee soorten outfits die voorbijkomen. De ene persoon zal in een extravagante glitter outfit aankomen en de ander in de foute kersttrui. Die laatste categorie mensen is op dit moment aan het goede adres.

In deze blog schotelen we je namelijk de leukste, foutste en meest kleurrijke kersttruien voor. Een ander, niet geheel onbelangrijk detail is dat we hebben gezocht naar budget varianten. De kerstdagen mogen dan wel leuk zijn, duur zijn ze geregeld ook. Al die extra outfits vinden we dan ook iets te veel van het goede, tenminste, sommigen prijzen dan. Ach, we zullen je niet langer ophouden en laten je de allerleukste kersttruien zien!

Kersttrui Action

Waar kunnen we onze zoektocht beter beginnen dan bij de Action? Deze winkel staat bekend om haar budgetvriendelijke producten. Bovendien doet ze maar al te graag mee met de verkoop van feestdagen-gerelateerde kleding en dus kunnen we ook kersttruien verwachten. Bekijk hieronder om welke pareltjes het gaat.

Kersttrui vrouw

Prijs: €8,95
Maten: S t/m XL

Nu vinden we het wat onnodig om onderscheid te maken in kersttruien voor mannen en vrouwen, but sure, bij deze presenteren we de kersttrui voor de vrouw. Eigenlijk komt deze voor in drie varianten:
– een donkergroene trui met twee gingerbread koekjes en de tekst ‘because it is kiss-mas
– een donkerblauwe trui met allerlei kleine kerst-gerelateerde tekeningetjes (kerstboom, cadeautje, etc.)
– een donkerrode trui met een kerst-achtig patroon en het hoofd van een rendier
Voor ieder wat wils, dus. Combineer bijvoorbeeld je lange blonde haren met de blauwe variant of je roodharige kapsel met de donkergroene trui. Super leuk allemaal, wat ons betreft. Wel is het goed om je te realiseren dat de trui niet in de droger mag en in de wasmachine op maximaal 40 graden moet worden gewassen. We zouden het zonde vinden als je de trui ‘verpest’ en geven dit dan ook graag aan.

Klik hier om de kersttrui te bekijken

Kersttrui man

Prijs: € 8,95
Maten: M t/m XXL

Kijk aan, de kersttrui voor een man. We vragen ons af waarom deze niet in maat S te koop is, maar goed, dat kan ook aan ons liggen. Hij zou in ieder geval heerlijk warm moeten zijn. Dat geloven we overigens ook graag, gezien de trui is gemaakt van acryl. Het is een is een textielmateriaal gemaakt van synthetische vezels, die bekendstaan om hun duurzaamheid en weerstand tegen kreukels, vlekken en slijtage. Deze trui komt in de volgende varianten voor:
– een donkergroene trui met Rudolf the red nosed reindeer inclusief zonnebril en met de tekst ‘Rebel Rudolf’
– een donkerblauwe trui met het lichaam van een kerstman, zodat de man die de trui draagt, zelf de kerstman is
– een donkerrode trui met een groen ruitpatroon en kerst-achtige elementen eraan toegevoegd (hoofd kerstman, kerstboom, etc.)
Met deze informatie weet je dat je bijvoorbeeld met je partner het ultieme foute kersttrui-koppel kan worden. We zien het al helemaal voor ons, dat jullie als setje samen op het familiediner komen.

Klik hier om de kersttrui te bekijken

Kersttrui Lidl

We kunnen je alvast verklappen dat de kersttruien voor vrouwen bij de Lidl, goedkoper zijn dan degene voor mannen. Waarom? Goede vraag. Misschien heeft het te maken met het gebruik van de hoeveelheid stof. Wil je de echte reden weten, contacteer dan de klantenservice van de Lidl. Wij zijn dat niet, namelijk. Nou ja, bij deze presenteren we nog een selectie van de kersttruien die bij de Lidl te koop zijn.

esmara® Dames kersttrui

Prijs: €12,99
Maten: XS t/m L

De Lidl mag nog even werken aan haar inclusiviteit als het gaat om grote maten van dit kledingstuk, maar ze hebben in ieder geval iets. Dat ‘iets’ bestaat uit de maten XS t/m L. Wel leuk is dat je kan kiezen tussen drie verschillende opdrukken. Gezien het niet echt te beschrijven is wat we zien, houden we het maar op dat de truien beschikbaar zijn in de kleuren donkerblauw, donkerroze en rood. Elk van deze kleuren is voorzien van zijn eigen set originele kerstmotieven. Hartstikke leuk, dus. Goed om te weten is dat deze truien, anders dan degene van de Action, niet zijn gemaakt van 100% acryl. Het gevolg hiervan is, is dat het wat minder ‘zweterig’ is én je kan tot een bepaalde temperatuur de trui strijken. Fijn, he?

Klik hier om de kersttrui te bekijken

LIVERGY® Heren kersttrui

Prijs: €14,99
Maten: S t/m XXL

We zouden zeggen, ben je een vrouw en wil je graag een van deze kersttruien hebben, then be our guest. Er zal misschien wat minder ‘vorm’ in de trui zitten, maar goed, een foute kersttrui trek je niet echt aan omdat het zo fashionable is, toch? Hoe dan ook gaat het weer om wat moeilijk beschrijfbare motiefjes en dus houden we het op het volgende: marineblauw/print, rood/overhemd en marineblauw/kerstman. Redelijk duidelijk al zeggen we het zelf, al kan je natuurlijk ook gewoon even op de link hieronder drukken. Dan heb je er letterlijk een beeld bij en dat is toch wel fijn, dachten wij zo. Nog een klein, leuk detail aan de trui is dat hij boorden aan mouw- en zoomuiteinde heeft. Wauw, wat. een. kwaliteit. (grapje, het is echt wel fijn om dat te hebben).

Klik hier om de kersttrui te bekijken

Andere budget keuzes

Nog een aantal andere budgetvarianten van de kersttrui vind je hier. We laten deze graag aan je zien, omdat we vinden dat niet alleen de Action of de Lidl een plek zou moeten zijn waar je kijkt voor dit product. De mogelijkheden op het internet zijn eindeloos, dus waarom zou je je moeten beperken tot slechts deze twee winkels?

Kersttrui Shein

Prijs: €14,45
Maten: S t/m XXL

Deze Manfinity Heren 1 stuk Kerstprint Sweatshirts Voor Kerstmis kan je toch niet laten liggen? Een kerstman die een ‘dab’ doet. Het is alsof je een paar jaar geleden de wereld van ‘hypes’ of ’trends’ binnenstapte. Juist dáárom is het een item wat je wil hebben. Lekker expres achter de tijd aanlopen, noem je dit ook wel. Verder vinden we het fantastisch dat het gaat om een sweatshirts in plaats van een wollen/ wannabe-wollen trui. Die laatste categorie is bloedje heet tijden het gourmetten, waar een sweatshirt je misschien nog wat lucht zal geven. En, nog een leuk voordeel, de trui kan je kopen in meerdere kleuren, zonder dat de opdruk verandert. Zo kan je écht kiezen waar je naar zoekt.

Klik hier om de kersttrui te bekijken

Kersttrui Primark

Prijs: €17,00
Maten: XS t/m XXL

Sorry not sorry, maar we hebben hier weer een kersttrui voor mannen. Maar goed, wat we al eerder zeiden, als vrouw kan je deze ook gewoon dragen. Misschien ‘ff’ in een maatje kleiner bestellen en dan zal het wel goed zitten. Goed, de Kersttrui Voor Heren Merry Christmas geeft ons een beetje jaren ’80 vibes. Althans, misschien de trui niet, maar wel degene die hem op de foto draagt. We vinden het fantastisch en zien het zeker voor ons dat jij daar ook in gaat lopen. Hij is stiekem zó leuk, dat je ‘m misschien ook al in de periode naar de kerst toe kan dragen. Helaas wel wat aan de dure kant, echter kan je niet alles meer krijgen voor een bedrag onder de tien euro. Zeventien euro vinden we dan ook nog redelijk schappelijk.

Klik hier om de kersttrui te bekijken

Koopgids kersttrui

Een echte ‘koopgids’ kan je het niet noemen. Echter presenteren we hier wel een aantal aandachtspunten. Het is fijn om deze nog eens door te lezen, zodat jij zeker weten kans maakt op een prijs in jullie zelfgeorganiseerden ‘wie-heeft-de-foutste-kersttrui wedstrijd’.

 1. Ontwerp
  Het belangrijkste kenmerk van een foute kersttrui is het opvallende en humoristische ontwerp. Kies een trui met een ontwerp dat je doet glimlachen of zelfs hardop laat lachen, zoals rendieren met knipperende neuzen, kitscherige kerstbomen of grappige kerstmanmotieven. Tipje: er bestaan kersttruien met lichtjes erin verwerkt die écht werken. Super gaaf, als je het ons vraagt.
 2. Versieringen
  Foute kersttruien zijn gergeld versierd met extra’s zoals glitter, pailletten, pompons, belletjes en dus zelfs lichtjes. Overweeg welke versieringen je leuk vindt en welke bijdragen aan het foute karakter van de trui.
 3. Materiaal
  Net als bij gewone kersttruien zijn foute kersttruien meestal gemaakt van gebreide materialen zoals acryl, katoen of wol. Let op het materiaal voor comfort en duurzaamheid. Afgezien dat je natuurlijk de wedstrijd wil winnen, moet het ook wel comfortabel zijn om de hele avond aan te hebben.
 4. Uniciteit
  Als je op zoek bent naar een unieke foute kersttrui, overweeg dan het maken van je eigen trui met behulp van strijkapplicaties, stoffenverf of handborduurwerk. Zo geef je een persoonlijke draai aan je kersttrui en weet je sowieso dat je niet met dezelfde trui als iemand anders komt aanzetten.
 5. Humor
  Het belangrijkste aspect van een foute kersttrui is natuurlijk humor. Kies een trui die grappig is en bijdraagt aan de feestelijke sfeer. Misschien is het zelfs wel een categorie waarin je kan winnen.

Met andere woorden, het hoeft niet moeilijk te zijn om de juiste foute kersttrui te vinden. Het is gewoon waar je eigen voorkeur naar uit gaat. Wil jij iets kant-en-klaars, dan is dat natuurlijk helemaal prima. Je moet immers ook al wat bijdragen aan het kerstdiner, wat al genoeg werk is.

Related posts
Blog

Alles wat je wil weten over de cast van Dertigers

Tegenwoordig zijn er talloze streamingplatformen waarop je series en films kan kijken. Sterker nog, het aanbod is zó groot, dat je ongetwijfeld…
BlogHandig & TipsTech

Trolley Action, Lidl & meer Budget Keuzes

In onze nieuwste blog duiken we in de wereld van trolleys, het ideale metgezel voor allerlei situaties. Ze zijn handig om spullen…
BlogHandig & TipsTech

Lidl retour: alles wat je nog niet wist

Wie nog niet weet dat de Lidl véél meer dan je standaard boodschappen verkoopt, heeft echt iets gemist. Van huishoudartikelen tot aan…